Deezer 2018-09-05T15:50:05+00:00

Project Description

Deezer

Having previously occupied a serviced space, the client’s main aim was to improve the quality of their employee’s experience by achieving a stimulating work environment which is a clean, airy environment with increased natural light with an industrial feel.

The works provided a full spectrum of new boardroom, meeting rooms, open plan, tea point entertaining space, executive offices and WCs.

Good use of brand colours were used and set against weathered oak timber flooring. A high end Cisco video link conference set up interconnects the Paris and London offices.

A large ventilation system was designed and left exposed with 1st floor views of the ductwork through glazed panels to enhance the industrial look and feel.

This has created a truly stunning space that is complemented by the modern industrial design and creative styled furniture.

Scale
4,500 sq ft

Value
Confidential

Contract
Design and Build