uSwitch 2018-09-24T14:57:18+00:00

Project Description

uSwitch

Following a management buy-out uSwitch, the online price comparison tool for consumer utilities & services needed to establish their own office having shared space with their parent company.

A converted Victorian warehouse in Southwark provided a palette of contemporary urban finishes, exposed brick, pitch pine floorboards and cast iron columns from which to create a simple but effective workspace.

The entire uSwitch team from the MD to the Call Centre staff were required to fit within the six floors from basement to fourth. The idea of the “Home” was proposed as the reference for the creation of a variety of work and meeting spaces across the building to support the entire uSwitch team from MD to Call Centre staff.

The ground floor provided flexible space seamlessly interacting reception, breakout and a place for informal meetings and team events for the whole company.

Scale:
12,000 sq ft

Value:
£250,000

Contact:
Design and build